rrokullia

vali ranch 8 marsi

8 Marsi në Vali Ranch

Kemi nderin qe per diten me te vecante te nenave tona, te organizojme nje aheng te rregulluar deri ne detaj, qe te bejme nje ambient sa me te ngrohte dhe festiv.
Kemi nderin qe per diten me te vecante te nenave tona, te organizojme nje aheng te rregulluar deri ne detaj, qe te bejme nje ambient sa me te ngrohte dhe festiv.

Data: 8 Mars 2015
Lokacioni: Restaurant Romantika
Ora: 19: 00

March 5, 2015

8 marsi ne Vali Ranch