Miresevini ne Vali Ranch

N e reliefet e mrekullueshme te anamoraves, me nje pozicion mjaft piktoresk zë vend Vali Ranch, resort turistik me te gjitha aktivitetet hotelerike dhe rekreative, duke filluar prej ushqimit tejet cilesore te kuzhines tradicionale dhe atyre nderkombetare, e deri te menyrat e ndryshme te rekreacionit dhe argetimit.

Vali Ranch ka filluar se punuari me 2006, si nje restaurant me ranc te kuajve, e qe me gradualisht, fale punes tone dhe kerkesave te klientave tane, tanime jemi nje resort turistik me plote kuptimin e fjales. Ne Vali Ranch ju mund te organizoni, dreka familjare, ahengje, dasma, takime biznesore, shetitje ne natyre me kuaj, kend te lojrave per femije e shume mundesi tjera.