Rançi / Mini Zoo

Ranchi i kuajve

Kalerimi me kuaj eshte ndjenj e papershkrueshme. Eshte nje relacion unik mes njeriut me kuajt, pergjate tere historise se njerezimit ngaqe kuajt gjithnje kane qene krah ndihmes i yni. Tani, ne koherat moderne, Ranchi yne ua jep nje ndjenj te tille, duke ofruar per kalerim 37 kuaj te llojeve te ndryshme si dhe poligonin adekuat per kalerim. Ju poashtu mund te kaleroni ne shtigje te ndryshme ne natyre, me kuaj te trajnuar. Ne ranch kemi edhe poni qe jane te pershtatshem per kalerim per mysafiret tane te vegjel. Per hire te tradites tone, Vali Ranch ofron edhe Pajtonin piktoresk qe dasma juaj te duket sa me madheshtore.

  • Kalerim ne natyre dhe poligon.
  • Kalerim me poni per femije.
  • Pajton per dasma.

Mini Zoo

Per rekreativitet re argetim, resorti yne kultivon edhe kafshe shume te rralla. Lamat jane lloji i dhive, me prejardhje pre Amerikes Latine, e qe jane mjaft atraktive per shikim, sidomos per femije. Ne ranch i kultivojme edhe Alpaka-t, me prejardhje orientale, e qe jane mjaft te bukura. Ne mocalin tone artificial kemi edhe llojin e peshkut Koy Fish, me prejardhje nga Japonia si dhe prej shpezeve, fellanza te egra.

  • Lama dhe alpaka.
  • Koy fish japonez.
  • Fellanza te egra.