Argetim, Lojra

Këndi i lojrave

Per pushim dhe qetesim maksimal te juajin, ne jemi perkujdesjen dhe argetimin e mysafireve tane te vegjel. Kendi i lojrave ofron kenaqesi dhe gezim te papershkrueshem per femije. Me lloje te ndryshme te lodrave, ata mund te lozin sa te duan, pa u penguar nga askush. Femijet gjithnje jane nen perkujdesin e stafit tone.

  • Ambient gazmore per femije.
  • Kapacitet i mjatueshem.
  • Mbikqyrje gjate tere kohes.

Carting / Minigolf

Ne kuader te resortit tone, kemi edhe shtigjet per Mini Formula (Karting), qe eshte sport mjaft atraktiv dhe garues. Shtigjet jane te siguara dhe ju ofrojne knaqesi ne ngasjen e mini formulave. Minigolf eshte sport mjaft relaksues dhe se Vali Ranch posedon hapesira edhe te llojit te tille, me deri ne 5 lloje te ndryshme te fushave te minigolfit.

  • Carting dhe shtigje adekuate.
  • Minigolf me shume lloje te fushave.