EKPLORO Me shume EKPLORO Me shume EKPLORO Me shume EKPLORO Me shume EKPLORO Me shume EKPLORO Me shume EKPLORO Me shume EKPLORO Me shume EKPLORO Me shume EKPLORO Me shume EKPLORO Me shume EKPLORO Me shume EKPLORO Me shume Vali Ranch Eksploroni magjitë e resortit Eksploro më shumë

Në reliefet e mrekullueshme të anamoravës, me një pozicion mjaft piktoresk, zë vend Vali Ranch, njëri ndër 5 top destinacionet turistike të Kosovës.

Resorti ynë turistik ka të gjitha aktivitetet hotelerike dhe rekreative, duke filluar prej ushqimit cilesorë të kuzhinës tradicionale dhe atyre ndërkombëtare, e deri te mënyrat e ndryshme të rekreacionit dhe argëtimit.

Në reliefet e mrekullueshme të anamoravës, me një pozicion mjaft piktoresk, zë vend Vali Ranch, njëri ndër 5 top destinacionet turistike të Kosovës.

Resorti ynë turistik ka të gjitha aktivitetet hotelerike dhe rekreative, duke filluar prej ushqimit cilesorë të kuzhinës tradicionale dhe atyre ndërkombëtare, e deri te mënyrat e ndryshme të rekreacionit dhe argëtimit.

Me kënaqësi ju ftojmë që të navigoni dhe dalldiseni në bukuritë përrallore që ka çdo sektorë. Jemi përkujdesur që e gjithë familja juaj të ndjejë rehati dhe kënaqësi në çdo moment të qëndrimit tuaj në resortin tonë.

Eksploro më shumë arrow_right_alt Ushqim cilësorë arrow_right_alt Eksploro më shumë arrow_right_alt Dhomat & Suitat arrow_right_alt Eksploro më shumë arrow_right_alt Ahengje Familjare arrow_right_alt Eksploro më shumë arrow_right_alt Evente biznesore arrow_right_alt Eksploro më shumë arrow_right_alt Aktivitete kulturore arrow_right_alt Eksploro më shumë arrow_right_alt Kalërim & Argëtim arrow_right_alt Eksploro më shumë arrow_right_alt Atraksione tjera arrow_right_alt