Events

Kulturë

FESTIVALE

BY VALI RANCH

Organizata QKA “Mollëkuqet” me seli në Gjilan, organizon dy festivale, atë Mbarëkombëtar “Mollëkuqet” (9 edicione) dhe Festivalin Internacional “Rising Stars” (3 edicione) të cilat janë zhvilluar në ambientet e Vali Ranch Resort, festivale me motive garuese, duke sjellur 12 shtete të ndryshme të botës në resortin tonë, jo vetëm për festival por edhe për akomodim gjatë kohës sa kanë qëndruar në Kosovë, ku janë ndarë të mahnitur me bukurinë dhe mikpritjen e resortit.

Biznes

KONFERENCA

BY VALI RANCH

Vendi ideal për seminare, workshop dhe konferenca të ndryshme. Salla e konferencave me kapacitet 60 persona gjendet në katin përdhese ofron ndricim natyral. Kjo sallë gjithashtu ofron Wi-Fi, projektor, mikrofonë dhe sistemin e zërinit. Sallat tjera lehte mund te akomodohen edhe per evente e ballo me kapacitet deri ne 500+ pjesmarres.

Dashuri

KURORËZIME / FEJESA

BY VALI RANCH

Organizata QKA “Mollëkuqet” me seli në Gjilan, organizon dy festivale, atë Mbarëkombëtar “Mollëkuqet” (9 edicione) dhe Festivalin Internacional “Rising Stars” (3 edicione) të cilat janë zhvilluar në ambientet e Vali Ranch Resort, festivale me motive garuese, duke sjellur 12 shtete të ndryshme të botës në resortin tonë, jo vetëm për festival por edhe për akomodim gjatë kohës sa kanë qëndruar në Kosovë, ku janë ndarë të mahnitur me bukurinë dhe mikpritjen e resortit.

Bride to be

BACHELORETTE PARTY

BY VALI RANCH

Vendi ideal për seminare, workshop dhe konferenca të ndryshme. Salla e konferencave me kapacitet 60 persona gjendet në katin përdhese ofron ndricim natyral. Kjo sallë gjithashtu ofron Wi-Fi, projektor, mikrofonë dhe sistemin e zërinit. Sallat tjera lehte mund te akomodohen edhe per evente e ballo me kapacitet deri ne 500+ pjesmarres.