Festivalet

FESTIVALET

BY VALI RANCH

Organizata QKA “Mollëkuqet” me seli në Gjilan, organizon dy festivale, atë Mbarëkombëtar “Mollëkuqet” (9 edicione) dhe Festivalin Internacional “Rising Stars” (3 edicione) të cilat janë zhvilluar në ambientet e Vali Ranch Resort, festivale me motive garuese, duke sjellur 12 shtete të ndryshme të botës në resortin tonë, jo vetëm për festival por edhe për akomodim gjatë kohës sa kanë qëndruar në Kosovë, ku janë ndarë të mahnitur me bukurinë dhe mikpritjen e resortit.