Lama & KOI Fish

Atraksione

LAMA & KOI FISH & PONY

BY VALI RANCH

Kafshët interesante LAMA dhe Peshqit KOI

Lamat si kafshe atraktive nga Amerika e Jugut, jane atraksion shume interesant per tu vizituar te Vali Ranch Resort. Bukuria e tyre unike padyshim qe eshte e papare ne hemisferen veriore, sidomos tek ne. Per mysafiret tane te vegjel, padyshim qe Lamat jane prioriteti i pare gjate vizites tek ne. Poashtu edhe peshqit KOI, qe jane tradicionalisht te njohur nga Lindja e Larget, sidomos Japonia. Shumengjyresia e tyre tejet atraktive ne pishinat tona te bukura, ju jep nje ndjenje shume relaksuese dhe ju lidh me natyren.