Konferenca

SALLA E KONFERENCAVE

BY VALI RANCH

Vendi ideal për seminare, workshop dhe konferenca të ndryshme. Salla e konferencave me kapacitet 60 persona gjendet në katin përdhese ofron ndricim natyral. Kjo sallë gjithashtu ofron Wi-Fi, projektor, mikrofonë dhe sistemin e zërinit. Sallat tjera lehte mund te akomodohen edhe per evente e ballo me kapacitet deri ne 500+ pjesmarres.