Lajme & Oferta

VALI RANCH shpall konkurs per keto vende te lira pune:

 • Arkitekt/e
 • Make up Artist
 • Frizere
 • Rrobaqepese ne atelieje
 • Shitese atelieje
 • Racepsioniste
 • Kamarier
 • Shankist
 • Kuzhinier/e
 • Pastiqer /e
 • Ekeltricist
 • Kopshtar
 • Kontroller depoje
 • Mirembajtes ne shtalle
 • Ushtrues per kuajt
 • Mirembajtes te kopshtit
 • Mirembajtese te hotelit dhe Dizajnere per dekore

Aplikacionin e gjeni ne fund te tekstit dhe te plotesuar mund ta dergoni ne emailin info@vali-ranch.com apo fizikisht ne Vali Ranch Resort tek Recepsioni Queen Vali Palace – Hotel.

Per me shume informata mund te kontaktoni ne numrin e telefonit 045 – 506 – 863 dhe 045 – 111 – 007