Mini Golf

Aktivitet

MINI GOLF

BY VALI RANCH

Sporti dhe rekreacioni në VALI RANCH Resort

Mini Golf është fusha e parë e pro mini-golfit në rajonin tone. Mni Golf i ynë përbëhet nga një sipërfaqe prej më shumë se 300 m2. Kjo fushë i përmbush të gjitha standardet më moderne për zhvillimin e këtij sporti. Mini Golf ofron mundësi për relaksim dhe zbavitje, dhe shërben si vend për të mësuar sportin më luksoz në botë.

VALI RANCH Mini Golf është e pajisur me të gjitha rekuizitat e nevojshme për një lojë të mini golfit dhe për gjuajtje. Mini Golf ka 18 vrima, ku 14 ekipe me nga 4 lojtarë mund të luajnë në të njëjtën kohë. Golfistët dhe vizitorët poashtu mund të relaksohen në restorantet  tona ku mund të freskohen me pije dhe koktej të ndryshëm