Royal Hill Palace

ROYAL HILL PALACE

BY VALI RANCH

Royal Hill Palace është e ndërtuar enkas per tubime të mëdha dhe i përshtatet të gjitha nevoja tuaja. I ka dy salla, Sallen Rubin  me kapacitet deri 200 e tjera deri ne 600 pjesmarres. Andaj për eventin tuaj te ardhshem biznesore apo familjare, e dini adresen e duhur.

SALLA ROYAL HILL

BY VALI RANCH

Salla Rubin eshte me dizajn e ngjyra shume admiruese, qe i pershtatet cfaredo okazioni, duke filluar prej tubimeve te vogla, konferencave, synetive, fejesave e deri te dasmat madheshtore. Stafi yne do te ju lehtesoje radhitjen me te bukur te mundshme qe te gjithe mysafiret tuaj te ndihen komod dhe te shijojne festen ne maksimum.

  • Salla Rubin ka kapacitet deri ne 600 persona
  • E përshtatshme për fejesa, dasma & konferenca

SALLA RUBIN

BY VALI RANCH

Salla Rubin eshte me dizajn e ngjyra shume admiruese, qe i pershtatet cfaredo okazioni, duke filluar prej tubimeve te vogla, konferencave, synetive, fejesave e deri te dasmat madheshtore. Stafi yne do te ju lehtesoje radhitjen me te bukur te mundshme qe te gjithe mysafiret tuaj te ndihen komod dhe te shijojne festen ne maksimum.

  • Salla Rubin ka kapacitet deri ne 200 persona
  • E përshtatshme për fejesa, dasma & konferenca

Rezervoni eventin tuaj të ardhshëm

Përjetoni magjinë e Resortit tonë me të gjitha shërbimet përcjellëse.