Royal Hill Palace Lobby

ROYAL HILL PALACE LOBBY

BY VALI RANCH

Royal Hill Palace është e ndërtuar enkas per tubime të mëdha dhe i përshtatet të gjitha nevoja tuaja. I ka dy salla, Sallen Rubin  me kapacitet deri 200 e tjera deri ne 600 pjesmarres. Andaj për eventin tuaj te ardhshem biznesore apo familjare, e dini adresen e duhur.

Rezervoni eventin tuaj të ardhshëm

Përjetoni magjinë e Resortit tonë me të gjitha shërbimet përcjellëse.