Rreth Nesh

Mirësevini në

VALI RANCH

RESORT & CONGRESS CENTER

Në reliefet e mrekullueshme të anamoravës, me një pozicion mjaft piktoresk, zë vend Vali Ranch, njëri ndër 5 top destinacionet turistike të Kosovës. Resorti ynë turistik ka të gjitha aktivitetet hotelerike dhe rekreative, duke filluar prej ushqimit cilesorë të kuzhinës tradicionale dhe atyre ndërkombëtare, e deri te mënyrat e ndryshme të rekreacionit dhe argëtimit.

Biznesi ynë familjarë, qe daton prej vitit 2006, fillimisht si ranch familjar, hasi në interesim të rrethinës së Anamoravës dhe kështu vazhduam vit mas viti. Prej Restaurant Romantikës e shtallës së kuajve, vazhduam me investime vit pas viti, me restorant Steak House, pastaj hoteli me unik në Anamoravë, Queen Vali Palace prallorë e që tani me një hapësire mbi 2 hektarë, e realizuar si një oazë e mrekullive. Tanimë Vali Ranch Resort si një ndër Top 5 destinacionet më të njohura në Kosovë dhe mbarë Shqiptarinë. JU mirëpresim.

 • Ushqim cilësor
 • Akomodim luksoz
 • Dreka familjare
 • Fustane nusërie
 • Konferenca biznesore
 • Dasma / Fejesa
 • Ditëlindje
 • Kalërim
 • Minigolf
 • Kafshë atraktive
 • Dasma / Fejesa
 • Ditëlindje
 • Kalërim
 • Minigolf
 • Kafshë atraktive
Shpërblimet

MIRËNJOHJET

E VALI RANCH