Vali Ranch Resort Perjetoni kalerimin ne EKPLORO Me shume

Ne reliefet e mrekullueshme te anamoraves, me nje pozicion mjaft piktoresk zë vend Vali Ranch, resort turistik me te gjitha aktivitetet hotelerike dhe rekreative, duke filluar prej ushqimit tejet cilesore te kuzhines tradicionale dhe atyre nderkombetare, e deri te menyrat e ndryshme te rekreacionit dhe argetimit.

2006 – Themelimi

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

2007 – SJellja e kuajve

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

2013 – Gurthemeli i Queen Vali Palace

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

2014 – Hapja e hotelin Queen Vali Palace

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

2018 – Ndertimi i Royal Hill Palace

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

2018 – Ndertimi i Royal Hill Palace

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet,
consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.