Rubin Banquet Hall

RUBIN BANQUET HALL

BY VALI RANCH

Salla Rubin eshte me dizajn e ngjyra shume admiruese, qe i pershtatet cfaredo okazioni, duke filluar prej tubimeve te vogla, konferencave, synetive, fejesave e deri te dasmat madheshtore. Stafi yne do te ju lehtesoje radhitjen me te bukur te mundshme qe te gjithe mysafiret tuaj te ndihen komod dhe te shijojne festen ne maksimum.

  • Salla Rubin ka kapacitet deri ne 200 persona
  • E përshtatshme për fejesa, dasma & konferenca

Rezervoni eventin tuaj të ardhshëm

Përjetoni magjinë e Resortit tonë me të gjitha shërbimet përcjellëse.