Smooking Lounge

 

SMOKING LOUNGE

BY VALI RANCH

Aroma dhe shija unike e purove nga duhani që trajtohet nëpër 10 etapa deri te puro finale, pa dyshim që do të ju jap ndjesinë aristokrate dhe do ju ofrojë kënaqësi në solemnitetet dhe okazionet të ndryshme tuajat. Smoking Lounge eshte  hapesire e ndertuar enkas per keso perjetime unike me miqt apo partneret tuaj.

Dizajni unik i enterierit, ngjyrat hedoniste, qe ju ngjallin ndjenje te mrekullueshme, bashke me cigaret puro qe kemi ne vitrinat tona mire te ruajtura, ju beni ta shijoni qendrimin tuaj ne Queen Vali Palace.