Steak House

Mish cilesore

Steak House

BY VALI RANCH

Padyshim qe kultura amerikane ka ndikuar ne pjesen tjeter te botes, e aq me shume tek ne, qe kemi nje lidhje miqesore tradicionale te gjate. Me ranchin e kuajve, padyshim se edhe restauranti me steak te pjekur ne menyre western, me kamin e me ambient country ishte mese i nevojshem ne resortin tone. Steak House tanime i me ambient te ridizajnuar dhe me meny te pasur, ju pret qe te shijoni te gjitha llojet e steak, t-bone e tomahawk steak te fashmem.

 

PRIVATE EVENT: Ju mund të rezervoni eventin tuaj privat prej min.45 persona e deri ne 60, ne ambientet e mrekullueshme te brendshme te Steak House. Ju mirepresim

Stejk i pjekur ne flake, me shije pikante e me servim te stilit western.